Köttfärsfyllda cannelloni

Det här behöver du till 4 port;
1gul lök
1 vitlöksklyfta
400 g köttfärs
150 g champinjoner
1 burk krossade tomater
1 msk tomatpure
1tsk basilika
1 tsk oregano
200 g färsk lasangeplatta
4 dl matlagningsgrädde
1,5 dl riven ost
1 tomat

Gör så här;
1. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs det tillsammans med köttfärs i smör. Hacka svampen och låt den fräsa med tills vätskan kokat in.
2. Tillsätt krossade tomater, tomatpure och kryddor och koka i 15 min.
3. Dela lasagneplattan i 8 lika stora bitar. Lägg en sträng med köttfärsröra i mitten och rulla ihop.
4. Lägg rullarna tätt i en form. Koka upp grädden och rör ner osten. Höll det i formen och strö över hackad tomat.
5. grädda i 35 min i 200 C.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0