Lucka nr 21

Dan före dan före dan före dopparedagen och vi hittar:

Röd kål

1 kg rödkål
3 syrliga äpplen
1 gul lök
3 msk brun farin
3 msk rödvinsvinäger
8 kryddnejlikor
1 1/2 dl rödvin
1/2 tsk malen muskotnöt
2 msk svart vinbärsgelé
2 tsk salt
1 tsk svartpeppar

Gör så här:

1.Skölj och strimla rödkålen. Skala och skiva äpplena och löken.

2.Fräs i lite smör i en kastrull, tillsätt resten av ingredienserna och
  låt småputtra på svag värme i 45-60 min rör om ibland.



// Madeleine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0